Fødsel og dåb:

Konfirmation:

Vielse:

Dato for vielse: 24. juli 2004
Ægtefælle: Tina Spurré
Kirke: Mern Kirke, Mern Sogn, Langebæk Kommune, Storstrøms Amt

Fraskilt: 7. september 2008
Sted: Herlev by, Herlev Sogn, Herlev Kommune, Region Hovedstaden

.

.

Barn:

Ane nr.: 00001A

Forældre:
Far: Niels Kristian Andersen
Mor: Jytte Helga Steckmetz

Moder til fælles barn, i lige linje i slægten:
Tina Spurré

Barn, i lige linje i slægten:
Datter: Silja Marie Spurré Steckmetz

Fotoalbum

Kalender, samtidens historiske begivenheder

.

.

De første 16 år boede jeg (Bendix Andersen Steckmetz) sammen med min søster, mine forældre samt min farmor og farfar på familiens gård Tjørnholm ved landsbyen Næsbyskov, Sorterup sogn, Slagelse kommune. I 1989, efter mine forældre havde solgt gården, flyttede familien og jeg ind i et hus i Slagelse by. 

Min skolegang fra børnehaveklasse til og med 10. tog jeg på Ottestrup Skole samt på Dyhrs Skole i Slagelse. Efterfølgende gik jeg på Slagelse Handelsskole.

Min plan var at blive sælger, så efter Handelsskolen gik jeg i lære i en tøjbutik i Slagelse for at lære faget fra bunden. 

Da jeg flyttede jeg hjemmefra, blev det først til en mindre lejlighed på Priorgade i Slagelse. Senere igen flyttede jeg ind i en lejlighed på Mimersgade på Nørrebro i København.   

I København arbejdede jeg forsat i tøjbutik, men med tiden fik jeg job som kørende sælger, først med tøj senere hen med kontorartikler og nu med råvare til industrien. 

I mellemtiden flyttede jeg til Herlev, hvor jeg stiftede familie. Efter få års ægteskab blev jeg skilt. Bor dog forsat i Herlev hvor mine børn nu har deres hverdag. 

Ud over at jeg igennem tiden har samlet på diverse sager og gået til dans igennem ti år, så har mine store fritidsinteresse altid været musik. Det begyndte i skolen med blokfløjte, senere spillede jeg på violin i nogle år. Men mit prima instrument er den skotske sækkepibe, som jeg startede med at spille på i marts 1988. Først spillede jeg i et pipeband i Slagelse “The Clan Rose Pipes and Drums of Denmark”. Fra september 1995 til 2014 spillede jeg i det københavnske pipe band “The Heather Pipes and Drums of Copenhagen”. Fra 2015 og fire sæsoner frem spillede jeg med “Balagan”, hvor bandet og jeg opnåede fine resultater, bl.a. ved flere topkonkurrencer i Skotland.   

I flg. link er der en video hvor Balagan spiller i finalen til VM 2017, Grade 2. Jeg er nr. to fra højre i forreste række.

.

Med dette instrument, sækkepiben, har jeg bestemt oplevet utrolige mange dejlige og sjove stunder og spillet til mange former for arrangementer. Ud over div. private fester har jeg har spillet til byfester, festivaler, på radiostationer, medvirket i TV udsendelser og teaterstykker. Jeg var som musikere for Infernal med på deres første pladeudgivelser “Sorti de l’Enfer” og “Highland Fling” i 1997 og 1998.